Hjælp til linehaul og andre transportopgaver

Vore ydelser​

Vore ydelser omfatter bl.a:

  • Linietrafik
  • Udlejning af chauffører

Kontakt os for en drøftelse af hvilke ydelser ICB A/S kan tilbyde din virksomhed​

Med et unikt og effektivt Non Stop koncert, kan ICB A/S udføre transportopgaver såsom linehaul hurtigt, effektivt og med et højt serviceniveau over for både afsender, speditør og modtager. 

Ved hjælp af de 30 lastbiler i vores transportdivision ICB Trucking kan vi tilbyde effektiv transport i hele Danmark og hele Europa. Vi holder selv til i Nordjylland, hvor vi bl.a. kører meget nær Aalborg og Randers, men vores transportvirksomhed opererer naturligvis også i resten af indland og udland.

Vi tilbyder en lang række transportopgaver

Vores ydelser er primært koncentreret om linehaul og andre transportopgaver inden for f.eks.:

  • Trucking
  • Linietrafik
  • Terminstransport
  • AirCargo
  • Termotransporter

Derudover tilbyder vi transport på tilsvarende områder, hvor man især kan drage nytte af vores hurtige transporttider. Endvidere kan vi tilbyde international kurertransport efter udbud.

Linehaul og andre transportopgaver for speditions- og logistikvirksomheder samt linieagenter udføres udelukkende på faste kontrakter med andre virksomheder i transportbranchen. 

Ring til os og hør mere om linehaul

Er du interesseret i at høre mere om priser på linehaul, muligheder for service eller vores chauffører, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med en vognmand eller anden dygtig medarbejder, der kan besvare dine spørgsmål.

Ring og hør mere om de forskellige transportopgaver på telefon: 70 26 70 09 eller skriv til mail: booking@icb.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Firma info

​ICB A/S

Mortensgade 33,
​9440 Aabybro

CVR: 20082542

booking@icb.dk

​Godkendt vikarbureau

Vi er således et af de få danske vikarbureauer, som kan tilbyde udenlandske chauffører til lastbiltransport i Danmark.

Læs mere her

Tag kontakt i dag

'}]); __fs_conf.push(['freespeeHost', '//analytics2.freespee.com/']);