Chauffør hos ICB

ICB A/S ønsker at levere serviceydelser på et højt niveau og til tiden i en international branche. Det er derfor vigtigt for os at have en fast og stabil medarbejderskare, som vi kender godt og kan stole på. Vi har således for længst erkendt nødvendigheden af have et godt og stabilt forhold til vore chauffører, som hele vor virksomhed er så afhængig af.

Vore ydelser​

Vore ydelser omfatter bl.a:

  • Linietrafik
  • Udlejning af chauffører

Kontakt os for en drøftelse af hvilke ydelser ICB A/S kan tilbyde din virksomhed​

Fast ansættelse

En af de væsentlige forskelle på ICB A/S og mange andre vikarbureauer for chauffører er, at vore chauffører er fast ansatte og selvfølgelig aflønnes efter de lokale regler og overenskomster, der gælder i de pågældende lande. Et chaufførjob hos os er således ikke et midlertidigt vikarjob, men derimod et fast arbejde.


Da vore lokale chauffører fortrinsvis kører lokalt, passer et chaufførjob hos ICB A/S ofte bedre sammen med et traditionelt familieliv end andre chaufførjobs.

Uddannelse

I samarbejde med vore chauffører bliver der udarbejdet uddannelsesplaner, som sikre at vi også i fremtiden kan imødekomme vore kunder ønsker om kvalifikationer på et højt professionelt niveau.

Ordnede forsikringsforhold

ICB A/S sørger for, at vore chauffører har de nødvendige forsikringer for sygdom og arbejdsskade.

Sikkerhed

ICB A/S sætter chaufførernes sikkerhed på landevejen højt. Vi tilstræber denne sikkerhed gennem ordnede ansættelsesforhold, overnatningsmuligheder på vore destinationer samt en løbende dialog.

COMPANY INFORMATION

​ICB A/S

Mortensgade 33,
​9440 Aabybro

CBR: (+45) 20082542

booking@icb.dk

​APPROVED TEMPORARY EMPLOYMENT AGENCY

Thus, we are one of the few Danish temporary employment agents that is able to offer foreign drivers for lorry transportation in Denmark.

Read more here

GET IN TOUCH TODAY

fb