Ansæt en kompetent chauffør-vikar

Vore ydelser​

Vore ydelser omfatter bl.a:

  • Linietrafik
  • Udlejning af chauffører

Kontakt os for en drøftelse af hvilke ydelser ICB A/S kan tilbyde din virksomhed​

Specialopgaver

Vi har erfaring med at udføre specialopgaver indenfor firmakørsel - også med danske chauffører.

Kontakt Benny Nielsen direkte på telefon og lad os drøfte jeres ønsker og muligheder.

ICB A/S ønsker at levere serviceydelser på et højt niveau og til tiden i en international branche. Det er derfor vigtigt for os at have en fast og stabil medarbejderskare, som vi kender godt og kan stole på. Vi har således for længst erkendt nødvendigheden af at have et godt og stabilt forhold til vores chauffører, som hele vores virksomhed er så afhængig af.

Vores vikarbureau for chauffører holder til i Nordjylland, men tilbyder en chauffør-vikar til transportvirksomheder i hele Danmark. Så uanset om du holder til i Aalborg, Randers eller et helt andet sted i landet eller Europa, kan du ringe og høre mere.

Fast ansættelse og uddannelse

En af de væsentligste forskelle på ICB og mange andre vikarbureauer der tilbyder en chauffør-vikar er, at vores chauffører er fastansatte og selvfølgelig aflønnes efter de lokale regler og overenskomster i de pågældende lande. Et chaufførjob hos os er således ikke et midlertidigt vikarjob, men derimod et fast arbejde.

Da vores lokale chauffører fortrinsvis kører lokalt, passer et chaufførjob hos os ofte bedre sammen med et traditionelt familieliv.

I samarbejde med vores chauffører bliver der udarbejdet uddannelsesplaner, som sikrer, at vi kan imødekomme vores kunders ønsker om kvalifikationer på et højt professionelt niveau.

Ordnede forsikringsforhold og sikkerhed

Vi sørger altid for, at vores chauffører har de nødvendige forsikringer for sygdom og arbejdsskade. Derudover sætter vi chaufførens sikkerhed på landevejen højt, når de skal ud og være chauffør-vikar. Vi tilstræber denne sikkerhed gennem ordnede ansættelsesforhold, overnatningsmuligheder på vores destinationer samt en løbende dialog.

Ring og hør om mulighederne for en chauffør-vikar

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi som bureau kan hjælpe med en chauffør-vikar, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Kontakt os allerede i dag på telefon: 70 26 70 09 eller mail: booking@icb.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.

Firma info

​ICB A/S

Mortensgade 33,
​9440 Aabybro

CVR: 20082542

booking@icb.dk

​Godkendt vikarbureau

Vi er således et af de få danske vikarbureauer, som kan tilbyde udenlandske chauffører til lastbiltransport i Danmark.

Læs mere her

Tag kontakt i dag

fb